Mini-Shoot Annemarie
Samen Bouwen Aan Gezondheid En Geluk

Het is mijn missie om jou bewust te maken van jouw eigen leiderschap in gezondheid, vitaliteit en levensgeluk.

 Je bent niet hier om gevangen te zitten in een uitputtende ratrace, relaties te hebben waar je niet blij van word en jezelf maar voortdurend weg te cijferen. Goed voor jezelf zorgen hoort geen luxe, maar een allereerste prioriteit te zijn.

Deze uitdagende tijd vraagt om krachtige vrouwen en ik ervaar het als een voorrecht om jou met mijn kennis en ervaring bij te staan op jouw mooie en unieke reis. Je bent het waard om je eigen unieke blauwdruk te kennen en daarnaar te gaan leven. Ik werk met een beperkt aantal vrouwen in mijn jaartraject en de drie maanden training. Stuur mij een mailtje als je hiervoor een call wilt inboeken. Het allerbeste wat wij kunnen doen voor de wereld is het allerbeste maken van onszelf!

Vrouwenbrein in Balans

Dit korte traject heeft als doel inzicht te krijgen in de ‘kracht’ en de ‘klacht’ van je neurobiochemische systeem. We werken met een analyse die is ontwikkeld door Dr. Eric Braverman, Amerikaans breinwetenschapper en expert in Functional Medicine. Het doel van deze analyse is om inzicht te krijgen in de kracht en verzwakking van het neurobiochemische systeem. Deze bepaling is gebaseerd op ervaringen en ontwikkelingen over de laatste 50 jaar. Het combineert kennis uit observatie en experimenten die wereldwijd gepubliceerd zijn, maar ook gereviewed door vooraanstaande neurowetenschappers, en bevestigd in klinische settings.

Deze analyse geeft per onderdeel een weergave van je 4 belangrijkste neurotransmitters: Dopamine, Acetylcholine, GABA en Serotonine. Deze functionele score geeft zowel inzicht in de werking van je brein, je gedrag als in je fysiek functioneren en in dit korte traject zetten we deze analyse in specifiek gericht op het vrouwenbrein.  Lees meer

Individuele Coaching – losse consulten

Word jouw dagelijkse functioneren gehinderd door fysieke en/of mentale klachten, dan kun je een consult aanvragen voor: * Voedings- en Leefstijladvies op maat  * Afbouwen antidepressiva * Laboratorium testen, Microbioom- en DNA onderzoek. De consulten vinden online plaats via een besloten omgeving of offline in Leiden. Na aanmelding ontvang je een uitnodiging of een link naar de online omgeving en plannen we de afspraak in. De consulten zijn los te boeken, al leert de praktijk wel dat de beste resultaten behaald worden over een periode van tenminste drie maanden. Lees meer

Microbioom Reset 2.0

In vijf weken tijd je lichaam opnieuw opstarten, het kan! Na de succesvolle Microbioom Reset in groepsverband die inmiddels meerdere keren is herhaald, is er nu ook de mogelijkheid om vijf weken lang diepgaand met mij te werken voor nog groter resultaat. In deze vijf weken leer je aan de hand van vier essentiële principes hoe je jouw gezondheid kunt transformeren door de systemen van je lichaam te begrijpen en met welke voedingsmiddelen je deze systemen kunt activeren. Eten volgens oude wijsheden – de nieuwste wetenschappelijke inzichten – en passend in drukke agenda’s.

Ik heb veel vrouwen hun leven zien transformeren met deze eenvoudige vier strategieën voor een natuurlijke, levendige gezondheid. Het werkt omdat het gebaseerd is op onze genetische samenstelling en op echte wetenschap. Keer terug naar de basis en start je gezondheid opnieuw op, je zult verrast zijn over de resultaten!

Mentaal Fit – Female Focus Traject

 

Vrouwenbrein Female Focus Training
In drie maanden neem ik je mee door een proces waarbij Dopamine en Daadkracht centraal staan. Jouw gezondheid is het fundament voor je kwaliteit van leven én van werken! Een goede gezondheid is voor ieder mens superbelangrijk, maar als zelfstandig ondernemer is jouw gezondheid ook nog eens jouw businesskapitaal. Ongezonde ondernemer betekent vaak zwakke business. Je komt tekort  op energie, helderheid, focus en daadkracht: Dopamine. Wil je gezond, sterk en energiek in je leven en in je bedrijf staan? Dan is goed voor je dopamine spiegels zorgen een eerste vereiste, dat is namelijk je fundament.

Ik help jou hier graag bij. Als onderneemster en coach weet ik goed wat er allemaal op je af kan komen. Hoe je soms alles geeft maar ongemerkt jezelf voorbij loopt. Ben je coach dan ligt het in je aard om graag mensen te helpen. Er helemaal te zijn voor anderen, maar juist dan is het zo belangrijk dat er iemand is die een beetje met JOU meekijkt. Ervoor zorgt dat jij jezelf niet langer voorbij loopt. Ervoor zorgt dat jij jezelf de juiste tools aanleert om niet op te branden, maar juist optimaal te functioneren. Lees meer

Free Your Mind – breinprogrammering

‘Ons leven is wat onze gedachten er van maken.’  Een mooie uitspraak van Marcus Aurelius. Wat zou je doen als je een knopje had gevonden, waarmee je je hersenen kon inschakelen, waardoor je gelukkiger werd, gezonder (zowel fysiek als mentaal), welvarender en intelligenter?

In dit programma leer je hoe je dat knopje kunt vinden en activeren. Je hebt het uitzonderlijke vermogen om het optimale niveau van intelligentie, geestelijke gezondheid, vrede en geluk te bepalen, te bereiken en te behouden. Door bewuste inspanning kun je je gedachten en gevoelens onder controle krijgen en daarmee verander je de programmering en chemische processen van je hersenen. Wat je op ieder moment van iedere dag denkt, wordt een fysieke realiteit in je hersenen en je lichaam en is dus allesbepalend voor jouw levenskwaliteit. Het goede nieuws is dat ons mentale stelsel van nature is geprogrammeerd voor het positieve en dat we gemaakt zijn met een optimistische instelling. In principe zijn we ontworpen voor het maken van goed keuzes. Onze slechte keuzes en reacties zijn ingeprogrammeerd door wat we hebben meegemaakt, of door keuzes die we in het verleden hebben gemaakt. Omdat onze hersenen neuroplastisch zijn (ze kunnen veranderen en groeien), kunnen ze daarom ook weer uit-geprogrammeerd worden. Lees meer

DNA onderzoek

Je genen bevatten ontzettend veel nuttige informatie die je kunt gebruiken voor het verbeteren van je leefstijl en gezondheid. Ze geven inzicht in hoe jouw lichaam werkt, onder andere op het gebied van voeding, sport, biologische veroudering en stofwisseling. De Nutri-Gene Expert DNA leefstijl test geeft je inzicht in 55 verschillende leefstijl onderdelen waardoor je je bewust wordt van de werking van je lichaam. Lees meer

Gezondheidstesten

Een labtest geeft je hele specifieke informatie over de werking van jouw lichaam op dat moment. Bijvoorbeeld je vrouwelijke hormoonbalans, hoe is het daarmee gesteld? Of je omega-3 index, is die wel voldoende? Heb je voedselintoleranties of vitaminetekorten? Met behulp van laboratoriumtesten kun je nog gerichter werken aan het optimaliseren van je levensstijl. De testen zijn los te bestellen of te combineren met de coaching in de leefstijlprogramma’s. 

Microbioom onderzoek

Het microbioom en een gezond brein zijn sterk met elkaar verbonden. Dopamine bijvoorbeeld wordt voor vijftig procent aangemaakt in de darmen en serotonine voor negentig procent. Dus als je een probleem hebt in je darmen zal dat ook een negatief effect hebben op de toevoer van de noodzakelijke breinstoffen. Tegenwoordig is het met de nieuwste DNA technieken mogelijk om de bacteriën in jouw darm te identificeren. Belangrijke informatie over je gezondheid snel en eenvoudig in beeld gebracht. De microbioom test is zeer uitgebreid en geeft waardevolle informatie voor gezondheidsoptimalisatie.