Mini-Shoot Annemarie - copy
ERVARINGEN VAN VROUWEN

Sinds ik met Annemarie werk voelt het alsof er een soort mist uit mijn brein is opgetrokken. De eerste weken merkte ik met name dat ik meer energie had gedurende de dag en ook mijn omgeving maakte hier opmerkingen over. Na een korte crash doordat mijn systeem wat moeite had om deze nieuwe balans te accepteren kon ik die trend heel snel weer oppakken. Inmiddels merk ik verbetering op alle vlakken. Ik word elke dag energiek wakker, heb geen last meer van de “standaard” middagdip, ben scherper in mijn werk en kom makkelijker in mijn focus. Daarnaast heb ik door het weekmenu veel lekker nieuwe recepten ontdekt en eet ik met meer plezier en voel me voldaan aan het eind van de dag. De begeleiding van Annemarie is heel persoonlijk en ze denkt actief mee hoe ik de aanpassingen zo makkelijk mogelijk kan integreren in mijn dagelijks leven. Daarnaast heeft Annemarie een enorme berg kennis die ze ook nog eens zeer toegankelijk weet over te brengen. Ik voel me steeds meer in charge over mijn eigen gezondheid.

Yvette van der Plas – twowayva.nl 

Hi Annemarie, ik wil je hartelijk danken voor alle informatie op het gebied van ‘gezond eten’. Ik heb er echt heel veel van opgestoken, mijn darmen zijn nu blij en dat is al heel wat! Ik ga hier een tijdje mee aan de slag, mocht ik in de toekomst meer verdieping willen dan weet ik je te vinden!

Louise Groenendijk

In maart 2020 nam ik deel aan de ‘microbioom reset’ vanuit mijn wens om een gezonde leefstijl die ik al had ingezet verder te verdiepen. Deelname aan deze reset heeft dat meer dan waar gemaakt. Door de recepten die ik aangereikt kreeg kon ik makkelijk een vertaling maken naar een eetstijl die niet alleen voor mij maar ook voor mij gezin toepasbaar is. Ik heb beter zicht gekregen op welke voeding voor mij goed is en het helpt mij om een kader te hebben waarbinnen ik vrijheid ervaar om te eten waar ik zin in heb en wat ik lekker vind.  Dank je wel voor je heldere informatie!

Brigitte Klijn

Het moment dat Annemarie mij vertelde dat de remming die ik voelde in mijn persoonlijke leven en in mijn bedrijf was gelinkt aan een specifiek stofje in mijn hersenen wat niet in balans was en dat ik hierin niet de enige was, had ze onmiddellijk mijn interesse. We zijn toen samen gaan werken aan optimalisatie en ik leerde de blue zone leefstijl kennen. Dit was waar ik onbewust al jarenlang naar zocht en het is heerlijk om dit samen verder te ontdekken, het brengt mij zoveel nieuwe levensenergie!

Sille Brouwer – Stijlcoach 2bu.be

De brein-analyse kan ik van harte aanraden. Nu snap ik heel veel meer van mijn eigen lichaam, eigen handelen en waarom de dingen gaan zo als ze gaan. Van deze analyse heb ik veel geleerd. Ik wilde graag meer energie en heb me daarom aangemeld bij het programma van Annemarie. Wat je kunt bereiken met de juiste voeding, mindset en een bewuste leefstijl is echt ongelooflijk en de resultaten waren boven verwachting. Ik heb zoveel van Annemarie geleerd over voeding en leefstijl. Ik heb mijn dagelijkse gewoonten aangepast en nu heb ik veel meer energie. Zelfs mijn bloeddrukmedicijnen zijn grotendeels verminderd.  Annemarie, ik ben zo ontzettend blij dat jij dit doet en ik raad het iedereen aan. Gun jezelf het beste voor een gezond, blij en fit leven!

Elly Kassenaar – coach & trainer in Reiki en Energetische Meditatie. Boabalanca.nl

Door het programma van Annemarie had ik binnen een paar weken weer een stuk meer energie en dat niet alleen, ook mijn humeur werd beter.  Voor het eerst dat ik me kan herinneren (mijn leven) werd ik vanochtend wakker om half 8, na 7,5 uur slapen. Serieus! En we zijn nog maar net begonnen, mijn dank is nu al groot. De weergaloze wijsheid van Annemarie over leefstijl en hoe het allemaal werkt in je hersenen vind ik super leerzaam. Ze legt het uit op een manier die ik snap.

Jitske Lochtenberg- Expert VanDroomnaarDaad.nl

Wat superfijn is aan Annemarie is dat ze alles in ‘normale mensentaal’ uitlegt, dat is prettig. Dat je met kleine aanpassingen in je dagelijks leven al zulke grote verschillen kunt merken is geweldig. Annemarie heeft mega veel kennis over voeding, mindset en leefstijl en hoe dit voor je lijf en hersenen kan werken. Het is echt een aanrader om hiermee aan de slag te gaan!

Glancy van Elst – Businesscoach Glancy.nl

Ik voel me steeds meer in charge
over mijn eigen gezondheid

Na alle vragen van de brein analyse te hebben beantwoord, was ik zeer verbaasd toen ik de uitslag kreeg. Wat een herkenning! Eindelijk begrijp ik waarom ik zo weinig energie heb en inderdaad in de loop van de middag ben ik helemaal leeg. Ik vond mezelf altijd maar een “watje” maar nu snap ik dat daar een reden voor is. Ik werd er ook blij van omdat ik denk dat er dus iets aan te doen is met een voedingsplan en aanvullende voedingssupplementen. Op de een of andere manier geeft de uitslag me een goed gevoel en ik ben zeer benieuwd naar de uitwerking van het optimalisatieplan. (ik snap uiteraard dat dit zijn tijd nodig heeft).De begeleiding en het contact wat we hebben is heel fijn. Je hebt alle tijd, reageert zeer snel en geeft me een gevoel dat je echt betrokken bent. Ik ben tot dusver blij dat ik je site ontdekt heb en heb er alle vertrouwen in.

Adriana vd. Paal

Ik wil je graag laten weten dat jouw optimalisatievoorstel mij nu al veel positieve dingen heeft gebracht. Na het gebruik van de supplementen die je mij aanraadde merk ik dat ik veel fitter ben. Ik ben zelfs in staat om na 4 jaar ‘s avonds weer te studeren of een boek te lezen! GEWELDIG!! Ik merk dat mijn hersenen echt beter werken, bepaalde onderwerpen van de studie die ik volg pak ik nu ineens veel makkelijker op. Ik wens je veel succes met je bedrijf en wellicht tot een volgende keer!

Truus W.

Als onderdeel van een coachingtraject, heb ik de analyse bij Annemarie gedaan en ik stond versteld van de accuratesse van de resultaten. Na het invullen van de zeer uitgebreide vragenlijst, kreeg ik snel de duidelijke en overzichtelijk analyse, die precies overeenkwam met mijn karaktertrekken en inborst. Een specifiek voorbeeld in mijn geval was een lage (aangeboren) serotonine spiegel. Ik kreeg hiervoor supplementen aangeraden die na een paar weken precies lijken te doen wat ze moeten. Ik heb eerder medicatie gehad waarvan ik af wilde en deze supplementen vangen op natuurlijke wijze toch de ergste dalen op. Ik ben heel erg tevreden over de analyse en de begeleiding daarna en ik zou deze dan ook zeker aanraden.

Judith H.

” Ze heeft mijn brein een stuk gelukkiger gemaakt, en dat op een hele natuurlijke manier.
Ze heeft mijn man geholpen met een hele kleine aanpassing in zijn supplementen,
waardoor zijn leven honderd keer leuker is geworden. “

Spot on! Wauw Annemarie, wat een eyeopener. Ik ben er van overtuigd dat neurotransmitters van grote invloed zijn op je gezondheid en je functioneren als ondernemer. Ik ben je dan ook heel dankbaar voor deze woorden ‘zwart op wit’. Heel erg graag zou ik gebruik willen maken van je coaching traject.

M. Wunderink

Denken dat je dicht bij een blue zone leefstijl leeft en er dan achter komen dat er nog heel veel te leren en te ontdekken valt. Dankjewel Annemarie, voor je fijne begeleiding in het programma en alles wat je daar deelt. Meer dan waardevol!

Jacqueline Moleman – GenietWerk Coach verbindendzakendoen.nl  

Ik vond de vragenlijst prettig om in te vullen. Dat ging sneller dan verwacht, het waren veel vragen, maar ik was er zo doorheen en de vragen waren duidelijk. De uitslag was voor mij geen verrassing, eigenlijk een extra bevestiging dat ik op het voor mij bekende vlak nog winst kon behalen. Mooi dat er geen schokkende afwijkingen te zien waren, maar wel nog een paar verbeterpunten. Dat was best confronterend. Je weet het wel, maar word je er weer van bewust door de uitslag van de test. Ik geloof zeker dat de uitslag van deze analyse mij verder gaat helpen. Als ik hier serieus mee aan de slag ga krijg ik nog meer energie en val ik ook nog die paar kilo af wat ik graag wil. En ik leef nog gezonder. Om maximale resultaten halen wil ik wel het coachingstraject gaan volgen. Ik heb een stok achter de deur nodig, iemand die me scherp houdt zodat ik ook echt de gewenste resultaten bereik.

Danielle Zeeman

Ik ben er van overtuigd dat neurotransmitters van grote invloed zijn op je gezondheid en je functioneren als ondernemer.

Dag Annemarie. Dank voor de uitkomst en jouw uitleg van de brein analyse. Ik herken mijzelf hier heel erg in. Sommige dingen waren wel even schrikken, maar ik weet waar het vandaan komt en het lukt mij steeds beter daar aan te werken. Dank voor alles en ik ben blij dat je op mijn pad bent gekomen.

Annelies

Ik wil je echt bedanken Annemarie; ik voel me een stuk beter. Ik heb meer energie en doe meer dingen die ik leuk vind. Ik voel me gelukkiger. Genoeg om mij meer in balans te brengen. Jouw advies heeft mij geholpen om dit pad weer terug te vinden.

Gwen

Toen ik startte met het programma wist ik niet goed wat ik kon verwachten. Ik verlangde naar een eetpatroon en menu waarbij ik lekker kan eten, mijn buikklachten zouden afnemen en toch genoeg energie binnen zou krijgen.

En dat is echt super goed gelukt! Ik volg het basismenu nu 3 maanden en ik ben helemaal klachtenvrij. Het doet mijn lijf goed om alleen nog maar pure ingrediënten te eten. En ik let er nu heel goed op dat ik voldoende eiwitten en vezels eet waardoor ik me veel fitter voel. Ik denk dat het mijn imuunsysteem een positieve boost heeft gegeven. Voorheen had ik vaak tussen de maaltijden al weer snel honger maar door dit menu niet. Het is gewoon heel lekker en voedzaam. We volgen nu met het hele gezin deze manier van eten en het bevalt ons prima!

Hilde van Schijndel

Annemarie heeft zoveel vakkennis, ze geeft mij heel veel aanreikingen die dan in haar naar boven komen en gewoon raak zijn. Een paar maanden geleden was ik ineens onwijs aangekomen wat niks voor mij is. Ik heb haar dit tussen neus en lippen door verteld, maar het was niet iets waar ik de focus op wilde leggen. Ze kent mijn voeding een beetje en weet dat ik graag dingen met suiker eet. We waren aan het praten over dat ik gezonder probeer te eten en al een tijdje iedere dag een avocado eet. Ze legde gelijk een link: “Nina, suiker en avocado; die combinatie is het recept om van aan te komen, die twee gaan niet goed samen.” Ik dacht goed bezig te zijn door gezonde dingen aan mijn voeding toe te voegen en legde totaal geen link met het aankomen in gewicht. In no time had ik weer mijn eigen lichaam terug. Ik ga nu wel met haar aan de slag om mijn suiker inname te verminderen, maar dan zonder aan te komen in gewicht.

Nina 

Ruim 1 maand onderweg nu en ik wil graag mijn tussenresultaten delen.. Als ondernemer heb ik veel met stress te maken. Het voelt alsof ik vaak net als topsporters op de toppen van mijn kunnen moet presteren. Omdat ik las dat topsporters gebruik maken van optimaliseren van neurotransmitters om de beste resultaten te krijgen kwam ik bij jou terecht voor de analyse. Nu ben ik 1 maand onderweg in ons gezamenlijk traject en erg content met de tussenresultaten.

Ik merk dat mijn focus al een stuk beter is en dat ik lekker doelgericht bezig ben. Ik merk ook dat ik me steeds bewuster wordt als het gemaal in mijn hoofd begint en vooral als deze negatief is. Ook merk ik dat dit een stuk minder is geworden. Verder ben ik blij met hoe ik met de dagelijkse stress van het leven om ga.

Het leuke van het programma is dat het geen centje pijn doet, het begint echt een manier van leven te worden voor me. O ja, een leuke bijzaak van de eerste maand is dat ik ook ben afgevallen. Het nevendoel om die hatelijke paar kilo’s die me in de weg zitten kwijt te raken in deze 6 maanden ligt ruim op schema. Kortom, ik ben enthousiast. Op naar de volgende stap.

Wilma

Na mijn diagnose baarmoederhalskanker en de chemokuren heb ik contact gezocht met Annemarie. Ik wilde haar hulp op het gebied van voeding, supplementen, mindset en het zelfhelend vermogen en dat was meer dan waardevol. Ik ben nog steeds met haar aan de slag en ik voel elke dag dat ik veel meer energie heb dan de dag daarvoor. Daar zit echt een enorm stijgende lijn in en eigenlijk niemand had verwacht dat ik daar al zou staan waar ik nu sta. Wat de kanker betreft was de verwachting dat ik waarschijnlijk nog wel een operatie nodig zou hebben, waarbij dus alles verwijderd zou worden. Een paar weken geleden heb ik te horen gekregen na een aantal scans en bioptonderzoeken dat ik volledig kankervrij ben, dus dat ik volledig in remissie ben. Dit was eigenlijk iets waarvan men zei: “dit hadden we nooit verwacht.”  Persoonlijk denk ik echt dat dat komt door zowel de fysieke als de mentale aandacht die ik mijzelf heb gegeven. Ik ben met begeleiding van Annemarie behoorlijk aan de slag gegaan met mezelf en dat heeft me superveel gebracht!

Patricia v H.

Ik kwam bij Annemarie met ‘vage’ klachten waar ik maar niet mee verder kwam. Een brommend geluid in mijn oren, heftige tintelingen, een opgejaagd gevoel en trillerigheid. Ik kwam met andere specialisten niet achter de echte oorzaak, laat staan wat ik eraan kon doen. Annemarie is iemand die goed luistert en écht met je meedenkt. Ook als het, zoals in mijn geval, geen standaard klachten zijn en niet meteen duidelijk is wat er aan de hand is. Dit in combinatie met haar uitgebreide kennis maakte dat ik de sessies als heel waardevol heb ervaren. De uitslag van de test en wat Annemarie daarover wist te vertellen gaf veel herkenning en ik ging aan de slag met haar adviezen. Na een korte periode kon ik haar melden dat een deel van mijn klachten voor 90% waren verdwenen. Een beter resultaat dan ik durfde te dromen! Ik ben er nog niet, maar ik heb dankzij Annemarie wel het gevoel dat ik op de goede weg zit en daar ben ik heel dankbaar voor.

Ezra Pronk

Ik was enorm getriggerd door een uitspraak van Annemarie in een post, namelijk: Herken je dat er van alles in je hoofd/ in je mars zit maar het komt er niet uit? Ja precies dat voelde ik, een overvloed van gedachtes, ideeën in een grote rommelpot. Maar niks ervan kreeg ik omgezet in concrete acties. Gevolg: enorme frustraties, gevoel van onmacht en onbekwaam zijn.Sinds ik in het traject zit met Annemarie heb ik veel geleerd over mijn brein. Oorzaak en gevolg van disbalans, te veel om hier zo te noemen, en sowieso kan Annemarie dat veel beter uitleggen. Er komt nu wél een heleboel actie uit mijn handen, die rommel van gedachtes kan ik nu op volgorde brengen en omzetten. En niet alleen dat: Doordat ik mij weer veel zekerder voel in mijn doen en de frustratie enorm is afgenomen, voel ik me stukken gelukkiger en durf ik nu ook de stappen te zetten in het afbouwen van mijn antidepressiva. Ook daarbij word ik begeleid door Annemarie.

Mariele Kersting