MENTAAL FIT PROGRAMMA: DE ULTIEME BALANS TUSSEN FOCUS EN FLOW

Mentaal Gezond In Een Overweldigende Wereld

 

In deze training neem ik je drie maanden mee door een proces waarbij Focus en Flow centraal staan. Jouw breingezondheid is het fundament voor je kwaliteit van leven en van functioneren. Disbalans in je brein betekent, naast fysieke en mentale klachten, ook vaak onnodig zwakke plekken in je werk. Of je voelt je tekort schieten in je gezin. Waarschijnlijk verlang je naar meer energie, helderheid, focus en daadkracht. Heb je moeite met presteren. Maar lukt het je ook nauwelijks om nog echt te ontspannen.

Herkenbaar?

Dit is het gevolg van een disbalans tussen Dopamine en Serotonine. Tussen AAN en UIT.

Wil jij gezond, sterk en energiek in je leven staan? In balans zijn?
Dan is goed voor je Vrouwenbrein zorgen een eerste vereiste, dat is namelijk je fundament.

In deze training leer ik je HOE. Meld je vandaag nog aan.

Doordat ik veel beter voor mijn brein ging zorgen werd het leven eigenlijk alleen maar leuker, relaxter en kreeg ik veel meer energie. Kreeg ik zelfs zoveel energie dat ik overhield en ben gaan sporten. Iets wat ik nooit voor mogelijk hield, want ik was altijd moe. – Yvette

Dit is wat je krijgt:

 • Een persoonlijk assessment; jouw unieke neurobiochemie. Lees hier meer

 • Persoonlijke coaching: om de andere week een consult van 40 minuten.

  Verdiepende content over de werking van Dopamine, Serotonine en inzicht in jouw vrouwenbrein.

  Doorbreken van dopamine verslavingen. (Denk aan eetbuien, onbewust surfgedrag, verslaving aan afleiding of snelle kicks).

  Je leert specifieke breintechnieken uit de neurowetenschap om je brein te ‘her’trainen naar een gelukkig en gefocust brein.

  Je werkt in deze drie maanden onder mijn begeleiding een Persoonlijke Strategie uit die helemaal bij jou past.

  Je leert welke voeding onmisbaar is voor optimalisatie en welke supplementen je hier specifiek voor in kunt zetten op de momenten dat dat nodig is.

Dit is wat het je oplevert:

 • Life changing kennis over het belang van Dopamine en Serotonine voor jouw leven en jouw business

  Meer helderheid in je hoofd en meer focus en flow in je dag

  Meer daadkracht in je leven en in je bedrijf

  Mentale scherpte en concentratievermogen

  Nieuwe energie en levenslust. Je hebt een goed gevoel over jezelf.

  Met genoeg dopamine kun je snel besluiten nemen, trek je initiatief naar je toe

  Met voldoende dopamine heb je zin om nieuwe dingen aan te pakken

  Je bent vrolijk, energiek en stressbestendig

 

Kun je succesvol zijn met lage dopaminespiegels? 

Ja dat kan. Maar dit zal je veel energie en veel compensatie kosten. Uiteindelijk zal dit tegen je gaan werken, omdat je dopaminesysteem volledig uitgeput zal raken, met niet zelden een burn-out tot gevolg. Wat ik de afgelopen jaren in de metingen volgens de Neuro4 Analyse heb gezien is dat bij de meeste vrouwen het dopamine niveau veel te laag is. En dat heeft een reden!


Vrouwen en Dopamine.

Dopamine werkt in een vrouwenbrein echt anders dan in een mannenbrein. Inspiratie hebben vrouwen vaak in overvloed. Waar het aan ontbreekt is Focus. En dat heeft alles te maken met je brein. We leven in een enorm dopamine gedreven en dopamine uitputtende maatschappij, dit vraagt dan ook veel van het vrouwenbrein. Als je gaat begrijpen hoe dit werkt, dan zul je veel makkelijker in staat zijn om het in je voordeel te laten werken en ga je andere keuzes maken.

Kennis is macht.
Wanneer je dopamine niveau te laag wordt raak je overweldigd door de wereld om je heen en verlies je je levenslust. Je focus en daadkracht. Misschien kamp je wel met een “HSP, ADD of ADHD” brein. Weet dan dat dit altijd een directe relatie heeft met je dopamine systeem, dit zijn eigenlijk slechts labels van een verstoring in jouw biochemie. Gelukkig weten we inmiddels vanuit de neurowetenschap dat ons brein neuroplastisch is, je kunt je brein trainen. Nieuwe netwerken aanleggen, met de daarbij behorende neurotransmitters, waaronder dopamine. We kiezen zelf hoe onze voortdurend veranderende hersenen werken. We kiezen wie we morgen willen zijn. 

Strategie maakt niet het verschil. Je (vrouwelijke) energie wel.

Dopamine en Daadkracht

Daadkracht betekent plannen uitwerken, verlangens concreet en zichtbaar maken. Daadkracht begint in je brein. De werking van je brein heeft een directe invloed op je functioneren. Voor daadkracht heb je dopamine nodig, zonder dat komt je nergens. Ja lusteloos op de bank, of starend naar je computerscherm – jezelf op je kop gevend omdat het maar niet wil.

Zie deze training als een zelfzorg cadeautje. Een boost voor een positief effect op je denken, je functioneren, je blijheid en je levenslust. Jij en jouw omgeving zijn dat toch waard? Meld je vandaag nog aan!

 

 

Je voelt je niet optimaal, je mist je ‘drive’, je hebt weinig energie, je bent vaak moe, snel afgeleid, je daadkracht is weg. Je bent snel emotioneel en je hebt moeite met het nemen van besluiten. Je hebt last van uitstelgedrag en moeite met concentreren.

Dit zijn belangrijke signalen dat je dopamine niveau te laag is. Dopamine is één van de vier belangrijkste neurotransmitters in je hersenen en zorgt voor Daadkracht. Jouw lichaam heeft dopamine nodig. Zonder dat is het niet mogelijk om met zelfvertrouwen in je leven en in je business te staan. Weet je niet welke kant je op moet, blijf je twijfelen, blijf je uitstellen, mis je de benodigde richting en energie. Manifesteren is Verlangen + Doelgerichte Actie. Een prachtig Samenspel en wat we willen is Evenwicht tussen die twee. Dopamine werkt als een natuurlijk amfetamine (pepmiddel) en zorgt voor energie, focus, enthousiasme en motivatie. Dopamine is een echte ‘feel good’ neurotransmitter, daar wil je dus genoeg van hebben. Het goede nieuws is dat je hier heel gericht aan kunt werken!

Balans tussen AAN en UIT is essentieel voor je dagelijks functioneren in je leven en je business!

Vanwege het individuele karakter van deze training, is er een beperkt aantal aanmeldingen per maand mogelijk.

Ben je coach of therapeut en wil je deze training volgen voor jezelf? Helemaal top, super welkom! Maar deze training kun je ook zien als een super waardevolle aanvulling op jouw eigen aanbod voor jouw vrouwelijke klanten. Eigenlijk zou deze  kennis voor iedere vrouw beschikbaar moeten zijn, de sleutel in deze training kan namelijk HET verschil maken tussen blijven ploeteren of je mooiste leven leven. 

Meer over Annemarie:

»  Geboren en opgegroeid in Zeeland
»  Verliefd op Italië
»  Verslaafd aan pecorino
»  Moeder van twee fantastische meiden
»  Geniet enorm van dansen en hardlopen
»  Houd van goede gesprekken met vrienden, wandelend aan zee of met een prosecco op de bank
»  Chronisch nieuwsgierig, leest teveel boeken tegelijkertijd
»  Studeert Epigenetica en klinische Neuro-Psycho-Immunologie
»  Ontelbaar aantal opleidingen in bijv. Mindfullness Based Cognitieve Therapie, progressive mental alignement, orthomoleculaire voedingstherapie, virustherapie, intermittent fasting, detoxification, hersen-darm aandoeningen, verslavingstherapie, breinoptimalisatie, Nutrogenomics, DNA gene coaching

Hoe zou het zijn als

je kunt ondernemen met respect voor jouw vrouwenbrein?

je leert dat vrouwen echt anders ondernemen dan mannen,
hoe dit komt en hoe jij als vrouwelijke ondernemer het beste tot haar recht komt?

je als vrouw je focus kunt houden in een snelle prestatiemaatschappij,
zónder dat je daarbij inboet op je vrouwelijkheid? En zónder dat je jezelf chronisch uitput?

Ben je klaar om te gaan staan voor jouw mooiste Zelf?

 

Klaar met uitstellen, jezelf af laten leiden door vanalles en nog wat, besluiteloos zijn, een gemis aan Focus en Flow te ervaren? Meld je dan nu hieronder aan.