Sales
blue-zone-business-body-of-water-3045871_1920

HET HELE JAAR ROND BLUE ZONE GEZOND

Staat jouw gezondheid al op nummer 1?
Zonder een goede gezondheid vallen eigenlijk alle andere zaken in het niet.

Werk jij als zelfstandige? Dan is jouw gezondheid ook nog eens jouw businesskapitaal! Een maand lang werken we heel gericht aan jouw vitaliteit en dat doen we door bij het begin te beginnen. Eerst resetten en dan opbouwen.

De ultieme re-start en het geheim voor meer energie.

Wat gezonde energieke jongeren en gezonde energieke ouderen met elkaar gemeen hebben is een uitstekende darmflora. Dat is de uitkomst van een recente grote studie onder duizend zeer gezonde mensen: als je een super gezonde negentiger bent, (of wilt worden) heb je een microbioom dat niet veel verschilt van dat van een gezonde dertiger. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn he, maar de samenstelling van jouw darmflora is dus allesbepalend en vormt het fundament voor een gezond, vitaal en succesvol leven. In de Blue Zones zien we terug hoe oude kennis over voeding wordt bevestigd door de nieuwste wetenschap. Graag delen we deze kennis met jou!

Je microbioom resetten

Het microbioom speelt een grote en cruciale rol bij gezond, energiek en gelukkig zijn. Wil jij daar meer van in jouw leven? Doe dan mee aan deze reset.  Alsof we een computer die steeds trager is geworden weer opnieuw opstarten –  dat gaan we doen.

Hoe werkt het?

  • Je krijgt een E-book met achtergrondinformatie die jou levenslang verder gaat helpen.

  • Je krijgt vier  uitgebalanceerde weekmenu’s met daarin life-chancing foods. Voeding die specifiek geschikt is voor het resetten van je microbioom. Met deze weekmenu’s kun je later alle kanten op en heb je de zekerheid dat je de allerbeste voeding binnenkrijgt.

  • Je gaat aan de slag onder de support van een groep gelijkgestemden

  • Je leert naar voeding kijken in termen van Energie, Helderheid en Focus

  • Je leert dat de meest gezonde voeding ook gewoon heel erg lekker is

  • Aan het begin én aan het einde van dit programma vul je een healthcheck in, zodat je zelf de resultaten gaat zien.

  • Je krijgt 6 weken lang toegang tot een besloten mastermindgroep

  • Je kunt deelnemen twee online coachcalls waarin we je nog wat verder op weg helpen en jouw specifieke vragen kunt stellen

Ja maar….

ik heb het veel te druk en geen zin in ingewikkelde recepten…  Juist dáárom hebben wij deze optimale weekmenu’s ontwikkeld. Makkelijk te bereiden, in ongeveer 30 minuten klaar en volgens de principes van de Blue Zones (voeding van het seizoen).

Iedere hap die je in je mond stopt heeft gevolgen. Iedere hap die in je mond stopt is een keuze. Een keuze in hoe jij je straks zult voelen.  Hoe jij je dag door komt. Hoe jij in je business staat.

Maak je op dit moment geen bewuste keuzes in je voeding? Dan is dat waarschijnlijk omdat je nog geen idee heb wat voeding voor jou kan betekenen. En hoe bepaalde keuzes zich zullen vertalen naar heel veel winst.

Meld je hier aan en ga het verschil zelf ervaren!

We starten 5 juni

Deze re-start is een van de belangrijkste gezondheidstools voor je lijf en je dagelijkse leven.