Sales
blue-zone-business-body-of-water-3045871_1920

IT’S THE FOOD MY LADY. DEEL 1: TERUG IN BALANS

EEN ULTIEME RE-START NA EEN PERIODE VAN TEVEEL 

Teveel wijntjes. Teveel chocolade. Teveel suiker. Heel gezellig die feestmaand, maar op een goed moment is het Teveel en raak je uit Balans. Wil je brein en je lijf weer nieuwe Energie. Wil je de kilo’s van al die overdaad gewoon kwijt. Wil je dat je kleding weer lekker zit…

Herkenbaar?
Mag ik je dan uitnodigen om ervoor te zorgen dat jij je binnen een paar weken weer beter in balans voelt? En dat je leert hoe je dit op de meest Makkelijke Manier voor elkaar krijgt? (want je hebt het druk, I know..) Ga jij deze uitdaging aan in Januari?Na de feestmaand December is dit Het Perfecte Terug in Balans Moment

Wat gezonde energieke jonge mensen en gezonde energieke oudere mensen met elkaar gemeen hebben is een OPTIMALE DARMFLORA (Microbioom). Dat is de uitkomst van een recente grote studie onder duizend zeer gezonde mensen: als je een super gezonde negentiger bent, (of wilt worden) heb je een microbioom dat niet veel verschilt van dat van een gezonde dertiger. De samenstelling van onze darmflora is dus Allesbepalend en vormt het fundament voor een gezond, vitaal en succesvol leven.  Na de eerdere succesvolle Microbioom Reset is het tijd voor een update met de allernieuwste inzichten uit de wetenschap. Graag deel ik deze kennis met jou en leer ik je hoe je dit heel eenvoudig in je dagelijkse leven kunt toepassen.

 

Ik heb meegedaan in 2020. Ik voelde me moe. Neerslachtig. En mede door deze Microbioom Reset voelde ik me zoveel beter. Het is echt een aanrader! – Jitske Lochtenberg
Fijn dat je deze weer aanbied Annemarie. Ik kan niet anders dan dit aan iedereen aanraden omdat het gelijk zo makkelijk toe te passen is. Het heeft mij vorig jaar zoveel energie en praktische info gegeven dat ik sta te springen om weer mee te doen – Sille Brouwer

Je microbioom resetten

Het microbioom speelt een grote en cruciale rol bij gezond, energiek en gelukkig zijn. Wil jij daar meer van in jouw leven? Doe dan mee aan deze reset.  Alsof we een computer die steeds trager is geworden weer opnieuw opstarten –  dat is wat we gaan we doen. Eten om ziekte te voorkomen, ziekte te verslaan en vitaliteit te bevorderen. Goud op je bord!  En het allerbelangrijkste? Genieten mag! Nee, genieten moet zelfs. Eten wat je lekker vind en langer gezond blijven. Omdat je voeding vóór je laat werken. Deze vijf weken veranderen de manier waarop je over je lichaam denkt en de manier waarop je over voeding denkt. That’s a promise!

IN DEZE CURSUS LEER JE HOE JE JE GEZONDHEID KUNT TRANSFORMEREN DOOR DE SYSTEMEN VAN JE LICHAAM TE BEGRIJPEN EN MET WELKE VOEDINGSMIDDELEN JE DEZE SYSTEMEN KUNT ACTIVEREN

Eten volgens oude wijsheden – de nieuwste wetenschappelijke inzichten – en passend in drukke agenda’s!

ster_goud

Je leert waarom je brein meer van alcohol houd dan van boerenkool. Je leert wat Serotonine is en waarom vrouwen dit minder aanmaken dan mannen. Je leert wat dit voor gevolgen heeft, dit zal zeker wat aha momenten opleveren.

ster_goud

Je leert waarom vrouwen makkelijker verslaafd raken dan mannen. Verslaafd aan (afhankelijk van) wijn, chocolade, suiker, you name it.  Je gaat snappen waarom dit zeker in de huidige tijd een extra uitdaging is. Heeft iets of alles met Dopamine te maken.

ster_goud

Je leert hoe je de balans tussen Serotonine en Dopamine kunt verbeteren en hoeft daarvoor niet met ingewikkelde of tijdrovende recepten aan de slag (ik weet dat je druk bent). Je leert over de brein/body connectie en met een specifieke methode te werken waardoor je in staat bent in 35 dagen een gezonde metamorfose tot stand te brengen

ster_goud

Halverwege deze online cursus kun je deelnemen aan een online spreekuur. De datum en de zoomlink staan in de cursus. Na afloop houd je nog een jaar lang toegang.

 

DEZE CURSUS KOMT 23 JANUARI ONLINE. PROFITEER NU VAN DE VROEGBOEKKORTING!

Hi Annemarie, ik wil je hartelijk danken voor alle informatie op het gebied van ‘gezond eten’. Ik heb er echt heel veel van opgestoken, mijn darmen zijn nu blij en dat is al heel wat! Ik ga hier een tijdje mee aan de slag, mocht ik in de toekomst meer verdieping willen dan weet ik je te vinden! – Louise Groenendijk
Toen ik startte met het programma wist ik niet goed wat ik kon verwachten. Ik verlangde naar een eetpatroon en menu waarbij ik lekker kan eten, mijn buikklachten zouden afnemen en toch genoeg energie binnen zou krijgen.
En dat is echt super goed gelukt! Ik volg het basismenu nu 3 maanden en ik ben helemaal klachtenvrij. Het doet mijn lijf goed om alleen nog maar pure ingrediënten te eten. En ik let er nu heel goed op dat ik voldoende eiwitten en vezels eet waardoor ik me veel fitter voel. Ik denk dat het mijn imuunsysteem een positieve boost heeft gegeven.
Voorheen had ik vaak tussen de maaltijden al weer snel honger maar door dit menu niet. Het is gewoon heel lekker en voedzaam.
We volgen nu met het hele gezin deze manier van eten en het bevalt ons prima! – Hilde van Schijndel
In maart 2020 nam ik deel aan de ‘microbioom reset’ vanuit mijn wens om een gezonde leefstijl die ik al had ingezet verder te verdiepen. Deelname aan deze reset heeft dat meer dan waar gemaakt. Door de recepten die ik aangereikt kreeg kon ik makkelijk een vertaling maken naar een eetstijl die niet alleen voor mij maar ook voor mij gezin toepasbaar is. Ik heb beter zicht gekregen op welke voeding voor mij goed is en het helpt mij om een kader te hebben waarbinnen ik vrijheid ervaar om te eten waar ik zin in heb en wat ik lekker vind.  Dank je wel voor je heldere informatie! – Brigitte Klijn (Om de kunst van leven)
Denken dat je dicht bij ‘my blue life’leeft en er dan achter komen dat er nog heel veel te leren en te ontdekken valt. Dankjewel Annemarie, voor je fijne begeleiding in het programma en alles wat je daar deelt. Meer dan waardevol! – Jacqueline Molenman

 

 

Voor je zelf zorgen vraagt een investering, maar je krijgt er iets voor terug wat Onbetaalbaar is

OP JOUW GEZONDHEID

De meeste mensen weten wel dat gezond eten goed voor hen is, maar ongezond is soms ook zo lekker! Vooral als je moe bent, of overprikkeld, of in een dip zit…. Als ongezond te lang duurt of de overhand neemt dan raak je uit balans. Fysiek, Mentaal. Met wat kennis en inzicht én de juiste voeding kom jij weer Evenwicht. Wat is dan die juiste voeding? Schrijf je in en ga mee op ontdekking.