FREE YOUR MIND AND THE REST WILL FOLLOW

FREE YOUR MIND AND THE REST WILL FOLLOW

De wereld om ons heen verandert sneller en sneller en dit bijhouden vraagt steeds meer van ons en wordt steeds lastiger. En ZEKER wanneer je de juiste tools mist. Als je je brein niet op de juiste manier leert inzetten zul je merken dat je stagneert in je persoonlijke ontwikkeling en steeds meer op de overleefstand gaat functioneren.

En dat is zonde. We willen allemaal niets liever dan de beste versie van onszelf worden en zijn. Wat veel mensen jammer genoeg niet weten is dat kennis van je brein het begin is van duurzame verandering. Het meest optimale uit jezelf halen start met je brein leren kennen en dit dan op de juiste manier vóór je te laten werken.

WIL JIJ LEREN…

– Waarom je steeds maar blijft doen wat je doet?
– Waarom veranderen zo lastig is?
– Waarom het niet lukt op wilskracht?
– Hoe je vastgeroeste patronen wél kunt veranderen?
– Hoe je je hersenen en daarmee jezelf herprogrammeert?
– Waarom zelfontplooiing lastig is als je de werking van je brein niet kent?

Loop je steeds weer tegen dingen aan die je hinderen in je dagelijkse leven en in je ondernemerschap? Heb je het gevoel dat je in een vicieuze cirkel zit waar je maar moeilijk doorheen breekt?

DAN BEN JE TOE AAN EEN VOLGENDE STAP!

De stap naar een next level zit in het shiften van je bewustzijn en dat kun je leren! Kennis van je brein is daarbij de eerste stap.

 

“You can’t solve problems from the same level of consciousness that created them.” – Albert Einstein

“Als je wilt dat je leven anders is, moet je eerst bereid zijn om dingen anders te doen.”

 

Met een gezonder brein ben je gelukkiger, fysiek en mentaal gezonder, welvarender, wijzer en neem je betere beslissingen. Wat bijdraagt aan je succes en je levensduur. 

Je brein is betrokken bij alles wat je doet: bij hoe je denkt, wat je voelt, hoe je je gedraagt en hoe je met anderen kunt opschieten. Het is het orgaan dat je persoonlijkheid bepaalt, je karakter, je intelligentie en elke beslissing die je neemt.

Als je brein goed functioneert en in balans is, functioneer jij ook goed.
Als je brein problemen en disbalans heeft, is de kans groot dat je problemen in je leven en in het ondernemen ervaart.

Free Your Mind is een training die gaat over neuroleiderschap. Weten hoe je brein (én de brein/body connectie) werkt en daar praktisch mee aan de slag gaan is cruciaal voor groei en transformatie. Wat gebeurt er in de hersenen wanneer gewoonten en gedrag worden gevormd? En als de hersenen plastisch zijn, waarom is het dan zo moeilijk om ​​oud gedrag te doorbreken, maar gemakkelijker om iets nieuws te leren? Wat brengt nu echt blijvende verandering?  Changing your brainwaves is changing your State of Being! HOE je dat doet leer je exact in deze training. 

Hoe zou het voor je zijn als het getetter in je hoofd ophoud.. Hoe zou het voor je zijn als dat hoofd kan stoppen met overal iets van te vinden… hoeveel ruimte voor Inspiratie en Creatie zou er dan ontstaan?

Unlock your true potential by changing your brainwaves!

 

Sille Brouwer – Stijlcoach 2bu.be

Het moment dat Annemarie mij vertelde dat de remming die ik voelde in mijn persoonlijke leven en in mijn bedrijf was gelinkt aan een specifiek stofje in mijn hersenen wat niet in balans was en dat ik hierin niet de enige was, had ze onmiddellijk mijn interesse. We zijn toen samen gaan werken aan optimalisatie en ik leerde de blue zone leefstijl kennen. Dit was waar ik onbewust al jarenlang naar zocht en het is heerlijk om dit samen verder te ontdekken, het brengt mij zoveel nieuwe levensenergie!

Onze grootheid als menselijke wezens schuilt niet zozeer in ons vermogen om de wereld te herscheppen, als wel in ons vermogen om onszelf te herscheppen. -Mahatma Gandhi

Leven volgens jouw unieke blauwdruk. De verantwoordelijkheid nemen en jezelf prioriteit nr 1 maken. Niet vanuit egoïsme, maar juist in relatie met je omgeving. Jij bént namelijk je omgeving en jouw welzijn is het allerbelangrijkste. 

In deze Alfa Brainwave Training werk je aan jouw persoonlijke transformatie, jouw shift. Je leert jezelf een nieuwe bewustzijnstoestand aan. Hierdoor ga je grote positieve veranderingen zien in je leven. Op het gebied van gezondheid, geluk en succes. Je mag afscheid nemen van al het geploeter.

Ben je het zat steeds maar alles te moeten doen vanuit je ratio’? Merk je dat dit je heel veel mooie energie kost en ten koste gaat van je creativiteit? Haalt het geratel in je hoofd je eigenlijk voortdurend uit de flow? 

Merk je dat veel dingen die je eerst voldoening gaven ineens niet meer lijken te werken?

Heb je al een tijdje het gevoel dat je keuzes moet gaan maken omdat bepaalde dingen eigenlijk niet meer voor je werken? En dat je zolang je dit niet doet eigenlijk een soort van vastzit? Rondjes blijft draaien in niemandsland?

Voel je een steeds grotere drang om het gewoon echt op jouw eigen manier te gaan doen? Om jouw eigen unieke weg te gaan volgen? Voel je de blijheid bij die gedachte alleen al?

Het is je inner calling die aan je deur klopt!

We zijn onderweg naar een nieuwe manier van zijn. Van beta naar alpha. Van alles moeten ‘bedenken’ en ‘vastleggen in plannen en protocollen’ naar ‘Aanwezig zijn’ en ‘ontvangen’.  Een staat waarin dingen door ons heen mogen komen en op die manier gemanifesteerd worden. Moeiteloos.

Dus dat wat je voelt is eigenlijk jouw innerlijke oproep om bij te gaan dragen aan deze nieuwe manier van zijn. Een manier van leven die veel meer gericht is op harmonie, intentie en afstemming. Flow. Balans. Hart brein coherentie.

Wanneer je hier al even in onderweg bent ga je merken dat dingen eigenlijk heel goed gaan wanneer je dicht bij je eigen intuïtie en afstemming blijft. Je zult ook merken dat wanneer je toch weer ‘in je hoofd’ gaat leven je opnieuw uit de flow raakt en weer in dat denkende doolhof terechtkomt. Je mind die overal vanalles van vind (BETA) en je daardoor danig kan blokkeren.

Onze maatschappij is in tegenstelling tot wat we in de blue zones zien, vooral gericht op logica, verstandelijke vermogens en denken in tekorten. In problemen. Angstgedreven denken in plaats van denken in overvloed.

In de training FREE YOUR MIND leer je hoe je dit heel anders kunt gaan doen. 

Je leert hoe jouw brein eigenlijk werkt

Je leert wat hart-brein coherentie is.

Je leert waarom breinbalans ZO belangrijk is. En dat je tot VEEL meer in staat bent dan je ooit had gedacht!

 

Jitske Lochtenberg- Expert VanDroomnaarDaad.nl

Door het programma van Annemarie had ik binnen een paar weken weer een stuk meer energie en dat niet alleen, ook mijn humeur werd beter.  De weergaloze wijsheid van Annemarie over leefstijl en hoe het allemaal werkt in je hersenen vind ik super leerzaam. Ze legt het uit op een manier die ik snap.

Elly Kassenaar – coach & trainer in Reiki en Energetische Meditatie. Boabalanca.nl

Ik wilde graag meer energie en heb me daarom aangemeld bij het programma van Annemarie. Wat je kunt bereiken met de juiste voeding, mindset en een bewuste leefstijl is echt ongelooflijk en de resultaten waren boven verwachting. Ik heb zoveel van Annemarie geleerd over voeding en leefstijl. Ik heb mijn dagelijkse gewoonten aangepast en nu heb ik veel meer energie. Zelfs mijn bloeddrukmedicijnen zijn grotendeels verminderd.  Annemarie, ik ben zo ontzettend blij dat jij dit doet en ik raad het iedereen aan. Gun jezelf het beste voor een gezond, blij en fit leven!

IN DEZE TRAINING LEER JE:

 • de vier breindomeinen en de daarbij horende hersengolfpatronen
 • je energie te veranderen van leven in het verleden naar leven in het nu en daar de toekomst te openen
 • hoe je je lichaam en geest kunt trainen om in het huidige moment te blijven en van daaruit te creëren. 
 • diepere niveaus van het onderbewustzijn te bereiken en waarom dit je Creatiekracht EN JE RESULTAAT enorm vergroot!
 • hoe het herprogrammeren van je brein werkt, je gaat dit dagelijks in de praktijk toepassen
 • het belang van de hoofd-hart-buik verbinding.
 • hoe je loskomt van je bekende realiteit en open gaat staan voor de ‘magic’ in je leven
 • van een ploeterende staat naar een creërende en ontvangende staat te gaan
 • het ontwikkelen van persoonlijke autoriteit

 

Free Your Mind and the rest will follow!

 

Duur van de training: 12 maanden

 

Je krijgt toegang tot

 • De online academie met 12 leer & oefen modules
 • Business succes assessment: jouw biochemische (ondernemers)profiel 
 • Iedere 14 dagen een 1 op 1 Coach Call van 30 minuten 
 • Eenmalig een Mental Alignment Sessie van twee uur
 • Tussentijdse support via mail of watsapp

 

De modules

 1. Jij en je brein; de verschillende bewustzijnsstaten
 2. Jij en je darmen; No guts, no glory, inclusief Nature Assessment
 3. Brein hart coherentie; van Beta naar Alfa
 4. Omgaan met innerlijke weerstand
 5. De deur openen naar je creatieve staat
 6. Persoonlijke autoriteit ontwikkelen
 7. Omgaan met ongewenste situaties
 8. Blijvend je frequentie verhogen
 9. Een nieuwe mindset voor een nieuwe toekomst
 10. Manifesteren in het moment, vanuit Alfastaat.
 11. Creëren en repeteren. Nieuwe neurale paden aanleggen in je brein.
 12. Je nieuwe realiteit beleven.

 


Je investering
De investering voor deze jaartraining is €1995,00 ex BTW of 12 termijnen van €197,00 ex BTW

 

Wil je eerst graag meer informatie of in gesprek met mij om te kijken of deze training ook iets voor jou is? Vul dan het contactformulier even in of neem contact met mij op via mail: annbosman@live.nl

Wil jij graag leven en ondernemen op jouw manier en volgens jouw voorwaarden? Ontwikkel dan een sterke drive en een aantal krachtige gewoontes. We leven in een snel veranderende maatschappij; een sterke mindset en krachtige gewoontes gaan je enorm verder helpen. Ik help je daar graag bij.

Het is mijn missie om jou te helpen jouw ‘waarom’ en jouw passie steeds meer te gaan leven. Zowel in je ondernemerschap als in je dagelijkse leven. Ik geloof dat het resultaat in je onderneming niet los staat van je eigen persoonlijke ontwikkeling en groei. Hoe meer je jezelf weet te ontwikkelen qua talenten en specifieke ondernemersvaardigheden hoe succesvoller en vooral gelukkiger je in het leven zult staan.

Connect to your Blue. Ga weer leven en ondernemen
vanuit Passie en Innerlijke Wijsheid!

Glancyvan Elst – Businesscoach Glancy.nl

Wat superfijn is aan Annemarie is dat ze alles in ‘normale mensentaal’ uitlegt, dat is prettig. Dat je met kleine aanpassingen in je dagelijks leven al zulke grote verschillen kunt merken is geweldig. Annemarie heeft mega veel kennis over voeding, mindset en leefstijl en hoe dit voor je lijf en hersenen kan werken. Het is echt een aanrader om hiermee aan de slag te gaan!

Jacqueline Moleman – GenietWerk Coach verbindendzakendoen.nl  

Denken dat je dicht bij ‘my blue life’leeft en er dan achter komen dat er nog heel veel te leren en te ontdekken valt. Dankjewel Annemarie, voor je fijne begeleiding in het programma en alles wat je daar deelt. Meer dan waardevol!

 

Mooie gedreven ondernemer, ik nodig je heel graag uit om ook mee te doen!

Mijn naam is Annemarie Bosman. Ik coach ondernemers op bewustzijn, leefstijl en persoonlijke groei, en ik doe dit vanuit de blue zone principes. Dus niet als een gek presteren, succes najagen en jezelf opbranden, maar vanuit bewustzijn, echte passie en jouw purpose mega veel impact maken met jouw talenten! 

Ik leer je geen businessmodellen, systemen of strategieën, maar ik sta naast jou als personal lifecoach. Om te kijken hoe het met JOU gaat! Ervoor te zorgen dat jij vooral ook goed voor jezelf zorgt. Samen met jou eerst werken aan breinbalans.  En dan aan breinoptimalisatie, want dat brengt je bij high performance. Dat gaat je focus opleveren. En daadkracht. Vitaliteit en Energie. Positiviteit en Vertrouwen. Tof he? Ik nodig je van harte uit!

 

Liefs, Annemarie